POSLODAVCI TE GLEDAJU: PREUZMI CASE STUDY SA STVARNIM POSLOVNIM SLUČAJEVIMA NAŠIH RENOMIRANIH PARTNERA…. UHVATI PRILIKU!

Plakat_III_edycja_v4

U organizaciji Grada Splita, HUP-a i UHY Savjetovanja započinje natjecanje Case Study Challenge u kojem mladi imaju priliku pokazati svoja usvojena znanja, kreativne ideje i mogućnosti pred stručnim povjerenstvom i što je najbolje – za sve to su i nagrađeni!

Ovom prilikom predstavljamo 6 stvarnih slučajeva bilo tvrtki iz raznih područja djelovanja, bilo poslovnih slučajeva vezanih uz lokalnu zajednicu, što daje priliku mladim osobama različitih interesa i studijskih usmjerenja da pokažu svoje sposobnosti i kreativnost! Ponudite najbolje rješenje CEMEX-u, DUMP-u, PARK-ŠUMI MARJAN ili UHY Savjetovanju i osigurajte si karijeru već ovaj mjesec! 🙂

Najkreativnija rješenja dobit će vrijedne nagrade poput edukacijskog paketa u UHY Trening Centru, ali i priliku za stjecanje iskustva u pripremi EU projekata u tvrtki UHY Savjetovanje!

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 27. svibnja 2016. u timovima od dva do četiri člana, na info@poduzetnickikafic.hr Požurite s prijavama!

Kako bi što bolje predstavili natjecanje, organizatori najavljuju i kratka predstavljanja na splitskim fakultetima i okupljalištima mladih gdje će iz prve ruke moći saznati sve što ih zanima pa tako i ZAŠTO JE BITNO SUDJELOVATI!

Svi koji bi se htjeli okušati u natjecanju i promijeniti trenutnu percepciju „splitskog stanja uma“ mogu se prijaviti na info@poduzetnickikafic.hr

Izaberi između šest stvarnih poslovnih slučajeva i osvoji vrijedne nagrade!

Tema 1 Studenti poduzetnici

Tema 2 Kako povećati profitabilnost osnaživanjem brandova Dalmacijacement i CEMEX

Tema 3 Junior training program UHY Hrvatska

Tema 4 Revitalizacija DUMP internship programa

Tema 5 Revitalizacija Prvog vrha Park šume Marjan

Tema 6 Branding i promocija park šume Marjan

 

Da su Splitu nužno potrebne reforme ali i kvalitetan kadar koji će ih provoditi, nije nepoznanica. Mi vjerujemo kako se rješenje krije u vama!

Stoga, pokrenite sebe za promjene!

 

 

Podijeli ovaj post!

O autoru: admin


Ulaganje u budućnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj objava na ovoj internet stranici isključiva je odgovornost Grada Splita.

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Skip to toolbar