Uhvati priliku! Nova generacija za održivi razvoj Splita – trodnevno natjecanje mladih Splićana u sklopu EU projekta Poduzetnički kafić Split: Malom kavom do velikog posla

aff-catch-your-dreams-300x300

Već i vrapci na grani znaju za naš EU projekt „Malom kavom do velikog posla koji ima za cilj stvaranje pozitivnog poduzetničkog okruženja, unapređenje poduzetničke kulture te umrežavanje postojećih i potencijalnih poduzetnika organiziranjem neformalnih druženja i razmjenom iskustava u Poduzetničkom kafiću Split.

U sklopu našeg EU projekta „Malom kavom do velikog posla“ predviđena su gostovanja predavača-poduzetnika s uspješnom poduzetničkom pričom tematski vezanom za svako pojedino događanje. Mnogi od Vas su vjerno podržavali našu poduzetničku priču a sada je došao trenutak da podržimo našu mladu generaciju! Kažu, na mladima svijet ostaje… Pa ajmo provjeriti koliko je mladih, proaktivnih, ambicioznih ljudi koji žele nešto napraviti od sebe i za sebe!

U sklopu projekta, od 30. svibnja do 1. lipnja 2016. godine, svakodnevno od 10.00 do 15.00 sati u Microsoft Innovation Centru na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, održava se Student Case Study Challenge, trodnevno natjecanje mladih u rješavanju problema nastalog unutar pojedine tvrtke ili aktualnih problema koji se odnose na poboljšanje standarda života u Splitu.

Fokus natjecanja bit će usmjeren na teme vezane uz poduzetništvo, uspješne poslovne modele, razvoj karijere u uspješnim tvrtkama te brandiranje. ***

  • Studenti poduzetnici
  • Revitalizacija Prvog vrha (park šuma Marjan)
  • Branding parka šume Marjan
  • Junior training program UHY Hrvatska
  • Revitalizacija DUMP internship programa
  • CEMEX – Kako povećati profitabilnost osnaživanjem brandova Dalmacijacement i CEMEX?

 

Tako će Split na tri dana postati mjesto okupljanja mladih, budućih poduzetnika, inovatora te stručnjaka. Natjecanje, Student Case Study Challenge: Uhvati priliku! ujedno će biti i sjajna prilika za učenje i razmjenu iskustva!

Koja su to zanimljiva predavanja, diskusije i panel rasprave na kojima se može sudjelovati, saznajte uskoro na našim stranicama!

Za sve sudionike osigurano je posebno uvjerenje kao potvrda njihova sudjelovanja i angažmana tijekom natjecanja a koje će im zasigurno osigurati uspješan razvoj karijere.

Pobjednički tim pak za nagradu dobiva edukativni trening program u UHY Trening centru i nagradu iznenađenja! Vrijedi li se boriti za istu, provjerite narednih dana! 🙂

Prijave su otvorene za sve ambiciozne mlade osobe koje žele razvijati svoju karijeru, pokrenuti svoj biznis ili postati lider u svojoj sredini.

Misliš da si to ti? Prijavi svoj tim do max. 4 osobe i dokaži da si baš ti budućnost kakvu Split treba!

Prijavi se na info@poduzetnickikafic.hr do 27. svibnja 2016. godine.

 

***Šest poslovnih slučajeva bit će uskoro objavljeno na našoj stranici!

Podijeli ovaj post!

O autoru: admin


Ulaganje u budućnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj objava na ovoj internet stranici isključiva je odgovornost Grada Splita.

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Skip to toolbar