OSMI PODUZETNIČKI KAFIĆ SPLIT 7.7.2016. – ZADNJA KAMPANJA U OKVIRU EU PROJEKTA NA TEMU NAUTIKE I POMORSTVA

S početkom ljeta približava se i kraj još jednog uspješnog EU projekta. Druženje s poduzetnicima u okviru projekta zaključujemo u morskom tonu i najavljujemo dugo toplo ljeto te pregršt novih ideja i događanja. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u projektu a posebno onima koji su nas vjerno pratili svih sedam kampanja a vjerujemo, neće izostati ni ovoga puta. Pratite nas i dalje!

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sudjelovanje na osmom po redu a ujedno i zadnjem Poduzetničkom kafiću Split, koji se održava u sklopu EU projekta „Malom kavom do velikog posla“. Projektom je predviđeno osam događanja, a zadnji u nizu, održat će se u četvrtak, 7. srpnja 2016.g. s početkom u 18 sati u restoranu Velum, Uvala Baluni 1, Split na temu nautike i pomorstva.

Svi znamo kako je naša zemlja, zemlja duge pomorske tradicije s oko 20.000 pomoraca od kojih 14.000 plovi na svjetskim morima. U hrvatskim upisnicima upisano je oko 1.600 brodova, 1.800 jahti i 118.000 brodica, a kontinuirano se bilježi povećani pomorski promet, posebno nautičkog turizma, pomorskog prijevoza na izletničkim putovanjima, kao i brodova na kružnim putovanjima.

Hrvatska je pomorska povijest ispisana u valovima, počevši od antike do kraja 20. st. Svakodnevni život s morem najbolje ilustrira priča o tradiciji ribarstva na Jadranu: koraljarstvo, spužvarstvo, tvornice ribljih konzervi, ribarski napori, ali i marende; zatim trgovačko pomorstvo zahvaljujući kojem možemo pratiti razvoj broda- jedrenjaka, broda na vesla, parobroda, broda na motorni pogon, priča o pomorskim bitkama koju pričaju „žive“ uspomene koje još danas nose miris soli pomiješan s barutom – Ilirski liburni, rimske bireme, omiški gusarski brodovi, hvarska galija…. Priča o ekspedicijama hrvatskih mornara dalekim morima, prva turistička putovanja parobrodima, antička sidra i amfore…

Kakav nastavak ima ta tradicija, provjerite na našem sljedećem druženju 7. srpnja 2016!

Za Vas smo pripremili druženje s tvrtkama iz svijeta nautike i pomorstva.

Naši gosti su:

  • VESNA IVIĆ ŠIMETIN – direktorica, Udruga nautičkog sektora; Hrvatska udruga poslodavaca – regionalni ured Split
  • NATAŠA CECIĆ – Vip Concierge, Marina Baotić Seget 
  • NIKOLA RAĈIĆ – dekan, Pomorski fakultet u Splitu
  • MARIN SOBIN – član uprave, Socius d.o.o.
  • ROKO VULETIĆ – direktor, NCP Grupa
  • INO MUNITIĆ – direktor, Pasat d.o.o.; Sonata d.o.o.

Rezervirajte svoje mjesto na info@poduzetnickikafic.hr ili nazovite 021/612-673.

Broj sudionika je ograničen, zato rezervirajte svoje mjesto čim prije!

Ulaz je slobodan, a kava i kolač su na naš račun!

Veselimo se Vašem dolasku!

Podijeli ovaj post!

O autoru: admin


Ulaganje u budućnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj objava na ovoj internet stranici isključiva je odgovornost Grada Splita.

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda