SEDMI PODUZETNIČKI KAFIĆ SPLIT: POLJOPRIVREDA I PRERADA HRANE: „NEMA KRUHA BEZ MOTIKE!“, 15. LIPNJA 2016. GODINE, HOTEL CORNARO, SPLIT

Poštovani čitatelji,

pozivamo Vas na sudjelovanje u sedmoj kampanji EU projekta Malom kavom do velikog posla pod nazivom Poljoprivreda i prerada hrane: „Nema kruha bez motike!“ koja će se održati 15. lipnja 2016. godine, u hotelu Cornaro, Sinjska 6, Split s početkom u 18 sati.

Rezervirajte si poslijepodne za opušteno, pozitivno i nadasve inspirativno druženje s kolegama poduzetnicima kada ćete imati priliku poslušati savjete ali i iznijeti svoje mišljenje. Naša je misija da se druženje u sklopu Poduzetničkog kafića podrazumijeva za svakog poduzetnika koji brine o svom društvenom životu!

Hvala Vam što ćete biti dio još jedne uspješne poduzetničke priče.

Podsjetimo se! S ciljem ostvarenja pozitivne poduzetničke klime te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika, Grad Split u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. provodi EU projekt „Malom kavom do velikog posla“ financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Poduzetnički kafić Split dio je projekta koji se sastoji od ciklusa besplatnih neformalnih druženja i razmjene iskustava. Izvanredna je to prilika za poslovni networking i ostvarivanje brojnih kontakata za buduću poslovnu suradnju.

S ciljem pravovremenog prepoznavanja i korištenja prilika, stručnom diskusijom u okviru panel rasprave na sedmom Poduzetničkom kafiću Split, okupljenima će se prezentirati aktualno stanje hrvatske poljoprivrede s naglaskom na udruživanje, ekološku poljoprivredu, preradu vlastitih proizvoda, inovativnost, razmjenu iskustava i EU fondove.

Vjerujemo kako budućnost i prednost poljoprivrednika a posebno mladih leži u razvijanju poduzetničkih vještina, prihvaćanju i upotrebi novih tehnologija te obnovljivih izvora energije, preradi vlastitih proizvoda, udruživanju i očuvanju tradicije. A vi?

Nakon što je Ministarstvo poljoprivrede objavilo Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske  za programsko razdoblje 2014. – 2020. godine, otvorilo se oko 2,4 milijarde EUR-a  prilika za financiranje različitih vrsta korisnika.

Poduzetnici, posebice u poljoprivredi te ruralnom turizmu mogu ostvariti od 50-90% bespovratnih sredstava za nove nasade, farme, tvornice, pogone, skladišta, laboratorije, razvojno-istraživačke odjele, vrijednosti i do 5 mil. EUR.

Unatoč teškoćama na koje poljoprivrednici svakodnevno nailaze, uspjeti nije nemoguće ako su isti spremni učiti i razvijati svoja znanja i vještine koje su okosnica razvoja poljoprivrede, ruralnog razvoja i cijele zajednice, što je ujedno i tema sedmog druženja:

Poljoprivreda i prerada hrane: „Nema kruha bez motike!“

Kroz primjere dobre prakse istaknut će se na koje su probleme najčešće nailazili kandidati prilikom prijava na mjere programa ruralnog razvoja.

Ne propustite saznati realno stanje stvari od onih koji su pokušali i uspjeli!

Gošće i gosti su:

  • INGA JELAVIĆ, Scala d.o.o.
  • LJERKA VLAHOVIĆ, Poljoprivredna zadruga Postira
  • FRANO MORO, OPG Moro 
  • LJUBOMIR JELAVIĆ, Vinski dvori d.o.o. Split
  • ZRINKA FILIPOVIĆ DERMIT, OPG Filipović Dermit Zrinka i YPARD
  • ZDRAVKO PLAZONIĆ, Petason d.o.o.

Rezervirajte svoje mjesto na info@poduzetnickikafic.hr ili nazovite 021/612-673.

Broj sudionika je ograničen, zato rezervirajte svoje mjesto čim prije!

 

Ulaz je slobodan, a kava i kolač su na račun projekta!

Veselimo se Vašem dolasku!

Podijeli ovaj post!

O autoru: admin


Ulaganje u budućnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj objava na ovoj internet stranici isključiva je odgovornost Grada Splita.

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Skip to toolbar