ODRŽANO NATJECANJE STUDENT CASE STUDY CHALLENGE

Tražilo se mjesto više na Student Case Study Challenge-u, studentskom natjecanju mladih u rješavanju problema nastalih u pojedinoj tvrtki ili ustanovi i aktualnih problema koji se odnose na poboljšanje standarda života u Splitu koje je održano u srijedu 6. srpnja 2016. godine u Microsoft Innovation Centru Split na splitskom FESB-u.

Preko četrdeset studenata pokazalo je zavidnu razinu kreativnosti i znanja te svoju viziju kako rješavati realne poslovne probleme pred stručnim povjerenstvom. Rješavanjem realnih poslovnih problema potakla se proaktivnost studenata, poboljšalo se njihovo poslovno i poduzetničko razmišljanje te se unaprijedila poduzetnička kultura općenito. Korisno je to bilo iskustvo za njihove buduće poslovne karijere, jer su, jačajući vlastite kompetencije, svakako u određenoj mjeri, postali konkurentniji na tržištu rada koje ih očekuje po završetku studija.

Pobjedničke ekipe su dobile vrijedne nagrade poput edukacijskog paketa u UHY Trening Centru, ali i priliku za stjecanje iskustva u pripremi EU projekata u tvrtki UHY Savjetovanje, USB memoriju i neizostavnu diplomu o sudjelovanju.

Grad Split u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. provodi EU projekt „Malom kavom do velikog posla“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 297.715,08 kuna i u cijelosti je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Podijeli ovaj post!

O autoru: admin


Ulaganje u budućnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj objava na ovoj internet stranici isključiva je odgovornost Grada Splita.

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda