DESETI PODUZETNIČKI KAFIĆ SPLIT: “POKRENITE SVOJE IDEJE!” – 25.10.2017. GODINE, HOTEL “PARK”, SPLIT

MALOM KAVOM DO VELIKOG POSLA!

S ciljem ostvarenja pozitivne poduzetničke klime te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika, Grad Split u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. nastavlja s provođenjem projekta „Malom kavom do velikog posla“.

Poduzetnički kafić Split je projekt koji se sastoji od ciklusa besplatnih neformalnih druženja i razmjene iskustava, te predstavlja izvanrednu priliku za poslovni networking i ostvarivanje brojnih kontakata za buduću poslovnu suradnju.

Na pamet vam je pala odlična ideja za posao, ali ne znate odakle krenuti u realizaciju?  Ideja sama za sebe ne vrijedi gotovo ništa. Ono što se računa je njeno ostvarenje i na koji način ste to napravili. Pretvaranje ideje u posao nije jednostavno. Stoga Vas pozivamo da dođete na deseti po redu Poduzetnički kafić Split koji će se održati u srijedu 25.10.2017.g. u Hotelu Park, Hatzeov perivoj 3, Split, s početkom u 18:00 sati na temu: “POKRENITE SVOJE IDEJE!” i poslušate naše goste koji su ostvarili zamišljeno.

 

Gošće i gosti poduzetnici su:

  • BRUNA BAJIĆ autorica filma „Modri kavez“ koji govori o životu ljudi čiji je život i život njihovih obitelji obilježilo more i pomorstvo;
  • IVANA IVIĆ, direktorica trgovačkog društva Super ured d.o.o. dizajneri radnog prostora WIP Coworking na Žnjanu;
  • DARIO BORAS, direktor trgovačkog društva Amplifico d.o.o. s nagrađivanom aplikacijom „Smart parking barirer“ – inovativan način parkiranja.
  • ANTE DAGELIĆ,  asistent na FESB-u te suosnivač  trgovačkog društva  Sol Itum d.o.o. poznati po svom  proizvodu  web sustavu GetbyBus za online prodaju autobusnih karata.

 

Rezervirajte svoje mjesto na info@poduzetnickikafic.hr ili nazovite 021/612-673.

Broj sudionika je ograničen  stoga rezervirajte svoje mjesto čim prije!

 

Ulaz je slobodan, a kavom i kolačima častimo!

Veselimo se Vašem dolasku!

Podijeli ovaj post!

O autoru: admin


Ulaganje u budućnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj objava na ovoj internet stranici isključiva je odgovornost Grada Splita.

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda