Životopis

Jure Granić-Skender, direktor AMBER IT SOLUTIONS d.o.o. Razvili su aplikaciju “Oblak znanja – integrirana platforma za uspostavu i upravljanje školama budućnosti”.

Projekt “Oblak znanja – integrirana platforma za uspostavu i upravljanje školama budućnosti” dio je strategije komercijalizacije inovacije Amber School Manager. Projekt uključuje aktivnosti istraživanja tržišta, nabave potrebne opreme, nadogradnje i prilagodbe, te marketinga i prodaje proizvoda na nacionalnom, regionalnom i globalnom tržištu. Kako se ovim stvara se iznimna ponuda vrijednosti za sve dionike obrazovanja, projekt bi mogao imati dalekosežne pozitivne učinke na prijavitelja, korisnike, ali i lokalne zajednice stvarajući pozitivne društvene, gospodarske i ekonomske učinke. Projekt omogućava punu komercijalizaciju inovativnog softvera koji predstavlja jedinstveno programsko rješenje za povezivanje SAP sustava te globalno najviše korištenih programa za projektno upravljanje Microsoft Project i Oracle Primavera. Očekivani rezultati projekta: Inovativna hrvatska aplikacija jedinstvena na globalnom tržištu; Nova ulaganja u istraživanje, razvoj i inovacije; Novo zapošljavanje 9 djelatnika do kraja 2020.; Ulaganje u edukaciju zaposlenika; Rast prihoda, izvoza i dobiti; Internacionalizacija tvrtke kroz sudjelovanje na međunarodnim sajmovima i konferencijama.

Na natječaju „Inovacije novoosnovanih MSP“  dobili su 1.485.852,40 kn

Link za više:  http://www.amber-sm.com/

Na siteu postoji i brošura koju možete preuzeti : http://www.amber-sm.com/wp-content/uploads/2018/02/AmberSM-brochure.pdf

 

Ulaganje u budućnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj objava na ovoj internet stranici isključiva je odgovornost Grada Splita.

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda